Faq

Hieronder staan de meest gestelde vragen. Klik op een vraag om het antwoord te lezen. Als je vraag er niet tussen staat, neem dan contact op met ons via email.

Nee, die zijn er niet. Zoals al vermeld is, je betaalt het toegangsnummer tarief en het tarief voor het bellen van vaste/lokale nummers bepaalt door je telecom provider (belbundel/prepaid). Als je een voordelig belbundel hebt naar vaste nummers kun je dus heel goedkoop naar het buitenland bellen zonder last te hebben van internationale kosten die hard kunnen aantikken!

Het gesprek en de bijbehorende kosten komen gewoon in je telefoonrekening. Er zijn geen directe kosten of transacties via paypal of creditcard etc. en gedoe met belminuten kopen van ons of rekeningen die je later te zien krijgt.

Het kan bij uitzondering voorkomen dat een bepaald nummer buiten de bestemming valt zoals is opgenomen in de tarieftabel. Dit komt dan omdat het betreffende nummer veel duurder is dan de overige nummers in die bestemming. Je hoort van ons in zulk geval dan het juiste inbelnummer. Je kan voor de zekerheid ook altijd het juiste inbelnummer en tarief opzoeken op onze website.

Er zijn veel voordelen aan het gebruik van onze dienst:

  • Gemakkelijk: geen pincodes of logins
  • Duidelijke instructies zodat je snel goedkoop kunt bellen naar het buitenland
  • Goedkoop: mobiel of vaste lijn, je betaalt nooit teveel
  • Goede kwaliteit: door het gebruik van kwalitatief goede lijnen

Wij kunnen niet altijd garanderen dat je verbinding krijgt, zoals andere aanbieders dit ook niet kunnen. Dit is soms afhankelijk van de kwaliteit van de internationale lijnen, van de aanwezigheid van degene die je belt enz. Wel doen wij er alles aan om een zo goed mogelijke dienst te bieden.

Wij kopen de belminuten slim en voordelig (groot) in en zorgen dat onze kosten minimaal zijn. Wij hebben bijvoorbeeld geen dure gebouwen, veel personeel en hoeven jou geen rekening te sturen.

Dat is afhankelijk van waar je mee belt (vast of mobiel) en naar welk nummer je belt. Mobiele aanbieders rekenen al snel ongeveer een 1 euro per minuut voor internationale gesprekken. Bij ons ben je echt veel minder kwijt! Het beste is om zelf uit te zoeken wat het kost om via je eigen vaste of mobiele aanbieder rechtstreeks naar het buitenland te bellen en dit te vergelijken met onze tarieven. Je zult versteld staan!

Ja, iedereen kan met ons bellen vanaf een vast of mobiel nummer.

Nee, je kan meteen bellen. Wij doen niet aan moeilijke registratie of pincodes. Wij houden het simpel en goedkoop!

Nee, je mag een onbeperkt aantal keer met ons bellen. We beƫindigen wel het gesprek na 60 minuten. Daarna kan je gewoon weer bellen.

Er zijn inderdaad ook wat andere aanbieders die een dergelijke dienst aanbieden. Ons grote voordeel is:

  • Je belt via ons bijna de hele wereld rond voor een laag tarief.
  • Wij kopen de belminuten in bij goede kwaliteit netwerken.
  • Bovendien is er geen registratie of pincode nodig; je kunt direct bellen.

Dus, goedkoop en eenvoudig de wereld rond bellen!